Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUŞ (AA) - Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Polis Başmüfettişliğine atanan Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan'a Vali Seddar Yavuz tarafından veda yemeği verildi.

        Muş Polis Evinde düzenlenen programda konuşan Vali Yavuz, Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nin görev değişikliği ile kentten ayrılacak olan ve gelecek olan mesai arkadaşlarına hayırlı olması dileklerini iletti.

        Çalışkan’a şimdiye kadar yapmış olduğu güzel çalışmalarından ötürü teşekkür eden Yavuz, "Bundan sonraki hayatında ailesiyle birlikte huzurlu bir yaşam diliyorum. Malum, görevlerimiz münasebetiyle bu tür değişimler gayet doğal olmakla, vatandaşımıza hizmet noktasında her türlü görev bizim için kutsaldır, yücedir. Kendilerine ailesiyle sağlıklı huzurlu bir hayat temenni ediyorum. İlimize yeni atanan İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’a da Merhum Alparslan’ın ve kutlu askerlerinin ruhaniyetinin dolaştığı bu kutlu şehre hoş geldiniz diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

        Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Sönmez, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ercan, Vali Yardımcıları Ercan Öter ve Ali Sakar, İlçe Kaymakamları, Polis Başmüfettişliğine atanan Ahmet Cemal Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmail Şahin katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler