Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

        Şahinşah, mesajında, 29 Ekim 1923 tarihinin Türkiye Cumhuriyetinin var oluşunda çok önemli bir güne sahip olduğunu belirtti.

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yıl dönümünü büyük bir gururla kutlayacaklarını aktaran Şahinşah şunları kaydetti:

        "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş savaşını veren Türk Milleti büyük bir zafer elde etmiş ve bu başarının nihayetinde Türkiye Cumhuriyeti ilan edilmişti.

        Genciyle, yaşlısıyla birlik ve beraberlik içinde eşine az rastlanır bir başarı elde eden Türk Milletinin fertleri Cumhuriyetine sahip çıkmış ve ülkemizin gelişerek bugünlere gelmesini sağlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır. Büyük Önder Atatürk olmak üzere, bugün ve geçmişte bu vatan için hayatını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.''

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler