Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - AnadoluJet yolcuları, Ankara'daki anlaşmalı otellerde iki gece ve üzeri konaklamalarda uçuş kartlarını göstererek, 1 gece ücretsiz kalma fırsatını yakalayacaklar.

        AnadoluJet'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'da hizmet veren otel işletmecilerinin çatı kuruluşu olan Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) ile AnadoluJet, Başkent turizminin gelişimine katkı sağlayacak bir iş birliğine imza attı.

        Konuya ilişkin düzenlenen toplantıya ATİD Başkanı Birol Akman ve yönetim kurulu üyeleriyle AnadoluJet Pazarlama Satış Müdürü Murat Yağmur katıldı. Burada bir konuşma yapan Akman, ülkenin mevcut koşulları nedeniyle Ankara'daki otellerin doluluk oranının geçen yıllara oranla yüzde 60 civarında azaldığını bildirdi. Hiçbir otel işletmecisinin bu durumdan memnun olmadığını, mevcut tablonun dernek olarak kendilerini çeşitli tedbirler almaya zorladığını belirten Akman, "En etkin tedbirlerden biri de promosyondur. Bu promosyondan yararlanmak için misafirimizin AnadoluJet ile seyahat ettiğine dair uçuş kartını göstermesi yeterli olacak." ifadesini kullandı.

        AnadoluJet Pazarlama Satış Müdürü Murat Yağmur da söz konusu kampanyaya katılan otellerle birlikte projeyi başarıyla yürüteceklerine inandıklarını kaydetti.

        Anlaşmaya göre, AnadoluJet yolcuları, Ankara'daki anlaşmalı otellerde iki gece ve üzeri konaklamalarda uçuş kartlarını göstererek, 1 gece ücretsiz konaklayabilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler