Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı ve Türk Keneşi'nin düzenlendiği sempozyuma katıldı.

        BEÜ'den yapılan yazılı açıklamada, 20-21 Ekim tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen "Gençliğin Şiddetli Aşırıcılıktaki Rolü: Eğitimden Radikalleşmemeye Bütünsel Yaklaşımlar Konusundaki Görüşleri" sempozyumunun, Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Türk Keneşi Genel Sekreteri Ramil Hasanov ile ulusal ve uluslararası birçok katılımcının iştirakiyle gerçekleştirildiği belirtildi.

        Açıklamada, Birleşmiş Milletler Medeniyetler İttifakı ve Türk Keneşi'nin düzenlediği ve özellikle tartışmaların merkezinde yer alan gençlerin seslerini duyurmak için oldukça verimli geçen bu sempozyuma, Türk Keneşi üyesi olan BEÜ'yü temsilen Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru'nun katıldığı vurgulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler