Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

        Cumhuriyetin 93. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konulup, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

        Anıt şeref defterini imzalayan Vali Şahin, şu ifadelere yer verdi:

        "Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı ve kurtuluş mücadelesinin başladığı Samsun'da kurtuluşumuzun 93'üncü yılını kutlamak üzere huzurundayız. Gücünü ortak tarih, kader birliği ve bağımsızlığı olan inancından alan milletimiz, önderliğinizde yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde çağdaş bir Cumhuriyet kurmayı başarmıştır. Cumhuriyetle yönünü belirleyen ve çağdaş uygarlık seviyesini aşma hedefini gerçekleştirmek için 93 yıldır büyük gayret gösteren milletimiz, yoluna büyük bir kararlılıkla devam etmektedir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler