Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Kızılcahamam Emniyet Müdürlüğü'nce, Kızılcahamam İmam Hatip Ortaokulu'nda ilçenin ilk "Z" kütüphanesi oluşturuldu.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokulu'nun bir odasında oluşturulan kütüphaneye, "Şehit Polis Zekeriya Yurdakul Z- Kütüphanesi" adı verildi.

        İlçenin ilk "Z Kütüphanesi" olduğu bildirilen kütüphanenin açılışına, Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım,CHP İlçe Başkanı Yüksel Altun, İlçe Emniyet Müdürü Ali Yeşildel, Şehit Polis Zekeriya Yurdakul'un ailesi ve öğrenciler katıldı.

        Standartları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen ve tüm okullara tavsiye edilen Z-Kütüphanenin 85 metrekare büyüklüğünde olduğu ve içerisinde ışıklandırma, 7 bilgisayar, bin kitap, kitaplıklar ve Z-Kütüphane gereçleri bulunduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler