Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMÜŞHANE (AA) - AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ile Cihan Pektaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Akgül ve Pektaş'ın, ortak yayımladığı mesajda, Cumhuriyetin gücünü milletin iradesinden aldığı, milletin büyük bir iman gücüyle gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin eseri olduğu vurgu yapıldı.

        Geleceğe büyük bir inanç ve gayretle yürüme kararlılığında olunduğu vurgulanan mesajda, şunlar kaydedildi:

        "Bu şuurla, bizi millet yapan bir harç gibi bir ve beraber tutan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe güvenle yürüyeceğiz. Duygu birliğimizi her daim koruyacak ülkemizi 2023, 2053, 2071 idealine ulaştırarak, daha güçlü, müreffeh ve istikrarlı bir Türkiye için hep birlikte çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, eşsiz fedakarlıkla milletimizin gönlünde taht kuran ve ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi hürmetle yâd ediyor, hemşehrilerimizin ve milletimizin Cumhuriyet bayramını kutluyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler