Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Vezirköprü, Bafra, Kavak ve Çarşamba ilçelerinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

        Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ile Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, ardından saygı duruşundu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

        Törene İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Selçuk Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Arslan, Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Engin Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan ile kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri katıldı.

        Bafra Yeni Kent Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkanı Zihni Şahin tarafından çelenk sunuldu.

        Törene İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ile daire müdürleri de katıldı.

        Kavak Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na Kaymakam Mevlüt Şekerci, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Çelik tarafından çelenk sunuldu. Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

        Çarşamba Belediye Meydanı'nda çelenk sunma törenine Kaymakam Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

        Tören, Kaymakam Yıldız'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler