Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARAMAN (AA) - Ermenek ilçesinde 18 işçinin hayatını kaybettiği facianın 2. yılında madenci yakınları, Kaymakamlığın düzenlediği yemekte bir araya geldi.

        Ermenek Kaymakamı Eyüp Güngör, Umut Cafe'de düzenlenen programda yaptığı konuşmada, 2 yıl önce aynı saatlerde maden faciasının yaşandığını anımsattı.

        Böyle felaketlerin dünyanın hiçbir yerinde yaşanmaması temennisinde bulunan Güngör, "Allah, ülkemizi ve bizi her türlü beladan korusun. Bugün burada maden kazasının 2. yılında toplandık. Bizler aslında bu kazayı, faciayı unutmak istiyoruz. Hatırlamamaya çalışıyoruz. Dile getirmemek istiyoruz." dedi.

        Güngör, ailelerin acılarını paylaşmak adına, bu tür programlar yapmak istediklerini aktararak şunları söyledi:

        "Devleti̇mi̇zi̇n, milleti̇mi̇zi̇n ve ilçemizin her zaman onların yanında olduğunu hissettirmek i̇çi̇n böyle bi̇r program düzenledik. Şehitlerimizin yakınlarının her türlü ihtiyacını ve sıkıntılarını çözmek bizim görevimiz. Her zaman bu tür kazaların olmaması için gereken önlemleri almamız lazım. Bu üzücü olayda hayatını kaybeden maden şehitlerini, bir kez daha rahmetle anıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler