Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Hayrabolu Belediyesi Gençlik Tiyatro Kulübü, yeni oyunu "Kadıncıklar" ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

        Belediye bünyesinde faaliyet gösteren gençlik tiyatro kulübü, yönetmenliğini İlker Gezer’in yaptığı, kadıncıklar isimli oyunun provaları belediye meclis salonunda devam ediyor.

        İlker Gezer’in yönettiği oyunda, Nuri Atalık, Gülbahar Otaklı, Ernur Aydın, Aysin Erkanlı Nurşah Gül, Yasemin Kaycan, Özge Çimtay, Taner Ün ve Hülya Öztürk rol alıyor.

        Oyunun yönetmeni İlker Gezer yaptığı açıklamada, geçen yıl Belediye bünyesinde kurulan tiyatro kulübünün, ilk oyunu olan "otogargara" adlı oyun ile izleyicinin karşına çıkarak büyük bir beğeni topladıklarını, bu sezon ise yeni sahneye koyacakları 2 perdelik trajikomik "Kadıncıklar" adlı tiyatro oyunun hazırlıklarına da başladıklarını belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler