Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

        Yel, mesajında, cumhuriyetin 93 yıllık tarihinin milletin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, gelecek için umut veren, her adımda ders alınması gereken bir dönem olduğunu belirtti.

        Ülkeyi Gazi Mustafa Kemal'in ifade ettiği "muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma" mücadelesini ilk günkü heyecanla, azimle ve şevkle sürdürüldüğünü ifade eden Yel, şunları kaydetti:

        "Milletimizin ortak eseri olan cumhuriyetimize sahip çıkmak, milletimizin ve ülkemizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek, gerektiğinde fedakarlıkta bulunmak, hepimizin ortak görevidir. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış, hem de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmış olarak gireceğimize inancım tamdır. Milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, selam sevgi ve saygılar sunuyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler