Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Dinar Halk Eğitimi Merkezi tarafından "Hayat Boyu Öğrenmeye Katılımın Artırılması" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

        Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda Kurum Müdürü Gültekin Koçer, tarafından yapılan sunumda, hayat boyu öğrenme konusunda genel bilgiler, açılan kurslar ve yıllara göre istatistik bilgiler, mahallelerde açılan kurslardan örnekler verildikten sonra tüm muhtarların görüş ve önerileri alınarak hayat boyu öğrenmenin yaygınlaştırılmasına yönelik ortak çalışma alanları belirlendi.

        Daha sonra muhtarlar kurum müdürlüğüne yapılan bu çalışmadan duydukları memnuniyeti ve işbirliği halinde yapılacak çalışmalara destek vereceklerini belirtti.

        Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan, Halk Eğitimi Merkezi müdür ve müdür yardımcıları ile merkez mahalle muhtarları katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler