Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra ilçesinde inşa edilecek olan anaokulunun yapım ihalesinin 14 Kasım'da yapılacağını bildirdi.

        Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, Amasra ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü binasının yanına inşa edilecek olan anaokulunun 600 metrekare büyüklüğünde olacağını ifade etti.

        Amasra’da Kaleşah İlk ve Ortaokulu binasını tamamlayarak geçen yıl eğitime açtıklarını ifade eden Tunç, şunları kaydetti:

        "Anaokulunun yapım ihalesi, 14 Kasım 2016 tarihinde yapılacak. Amasra Çok Programlı Lisesi yeni bina inşaatı Ahatlar’da tamamlanmak üzere. Bunun yanında Amasra Çok Programlı Lisesinde Amasra köylerinden ve Amasra dışında da öğrencilerin öğrenim görebilmesi için 200 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdunu da 2016 yılı yatırım programına aldık. 7 milyon 550 bin lira ödenek öngörülen yurt için proje çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz ihaleye çıkacağız. Böylece Amasra modern bir anaokuluna, eğitim binası, yurt binası ve spor tesislerini bünyesinde barındıran Amasra Çok Programlı Lisesi ile de örnek bir eğitim kampüsüne sahip olacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler