Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesine bağlı Bozan Köyü'nde 16 yaşındaki G.T'den 15 gündür haber alınamadığı bildirildi.

        Alınan bilgiye göre, G.T'nin anne ve babası Medet Türkmen ile Belgüzar Türkmen, kızlarının hayatından endişe ettiklerini belirtti.

        Açık Öğretim Lisesi öğrencisi G.T'yi sabah kalktığında yatağında bulamayan Medet Türkmen, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

        Kızını 15 gün boyunca ilçenin her yerinde aradığını ancak hiçbir ize ulaşamadığını söyleyen Türkmen, "Gecem, gündüzüm kalmadı. Kızımı gören, duyan, yerini bilenlerden Allah rızası için güvenlik güçlerine bilgi vermelerini istiyoruz." dedi.

        Kızını güçlükle yetiştirdiğini anlatan Belgüzar Türkmen de olayın ardından çok acı çektiklerini ve günlerdir uyku uyuyamadıklarını ifade ederek, yetkililerden çocuğunun bulunması için yardım istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler