Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Amatör Süper Lig ekiplerinden Kofçaz Serhad Spor Kulübü Teknik Direktörü Osman Karakahya, "Vizespor karşılaşmasından mutlak galibiyetle dönmek istiyoruz." dedi.

        Teknik Direktör Karakahya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Vizespor maçından 3 puan kazanarak ligdeki beraberlik serisini bozmayı hedeflediklerini söyledi.

        Takımın Vizespor karşılamasına çok iyi hazırlandığını ifade eden Karakahya, son 3 haftadır kaybettikleri puanları telafi etmek istediklerini belirtti.

        Zorlu bir deplasman karşılaşması olacağına inandıklarını aktaran Karakahya, şöyle konuştu:

        "Vizespor’u hafife almıyor ve rakibimize saygı duyuyoruz. Vizespor güçlü bir takım ve iki taraf için de zor bir müsabaka olacak. Dostluk içinde geçmesini ümit ettiğimiz bir mücadele olacak. Kofçaz Serhadspor olarak her maça puan parolasıyla hazırlanıyoruz. Taraftarımızın da desteği ile 3 puanı hanemize yazdıracağımıza inanıyorum. Vizespor karşılaşmasından mutlak galibiyetle dönmek istiyoruz. Ligde bir galibiyet ve 3 beraberliğimiz var. Karşılaşmadan 3 puan kazanarak bu beraberlik zincirini kırmalıyız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler