Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında "Fener alayı" etkinliği düzenlendi.

        Gümüşhane Valiliği tarafından düzenlenen etkinlik, Cumhuriyet Caddesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü önünden başladı.

        Etkinliğe katılan vatandaşlar, ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla Atatürk Caddesi üzerinden yürüyerek 15 Temmuz Zafer Meydanı'nda yürüyüşü bitirdi.

        Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gazi Mustafa kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle andıklarını belirterek, "15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminde canını siper ederek yeniden bağımsızlık mücadelesi veren ve mücadeleyi kazanan yüce Türk milletinin de bayramı kutlu olsun." dedi.

        Memiş, "Bir takım emperyalist güçler, hala terör örgütleri vasıtasıyla ülkemizde taşeron savaşlarını devam ettirmekte. Hala şehitler veriyoruz. Daha çok eğlence bölümlerini şehitlerimizden dolayı biraz eksilterek kutladık." ifadelerini kullandı.

        Fener alayı yürüyüşüne, Vali Memiş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Emniyet Müdürü Orhan Kar, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gümüşhane haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gümüşhane Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler