Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Gümüşhacıköy ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla fener alayı gerçekleştirildi.

        Gümüşhacıköy Belediyesi tarafından organize edilen yürüyüş, belediye önünden başlayarak Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi.

        Yürüyüş sonunda vatandaşların bayramını kutlayan Belediye Başkanı Zehra Özyol, "Ülke olarak gurur ve kıvançla kutladığımız ulusal bayramlarımızın her biri tarihteki yeri ve önemiyle bir ulusun mücadelesini, özgürlüğünü, zaferlerini içerir." dedi.

        15 Temmuz'da demokrasiye yapılan darbe girişimini bir kez daha kınadıklarını ifade eden Özyol, "Her gün şehit haberleri alıyoruz. Terörü kınıyor ve lanetliyoruz. Çünkü biz cumhuriyetin çocuklarıyız. Vatanımıza, bayrağımıza, memleketimize, kardeşliğimize, komşuluğumuza, ilçemize, ülkemize sağıp çıkacağız. Biz askeri darbeye de sivil darbeye de karşıyız." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından havai fişek gösterisi yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler