Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, ilçede sadece kadınların çalıştığı konfeksiyon atölyesini ziyaret etti.

        Genç, sadece kadınların çalıştığı tekstil atölyesini ziyaretinde, işletme sahibi Gülbeyaz Togay'dan bilgi aldı.

        Kadınların çalışarak ev ekonomilerine katkıda bulunmalarının erkekleri de memnun ettiğini dile getiren Genç, "İlçemizde çalışan bayan ve erkek arkadaşlarımıza her zaman iş bulunmaktadır. Artık kahveler müşteri yokluğundan kapatılmaya başlandı. Söğütlü Belediyesi olarak ilçemize yeni iş yeri açacak olan genç esnaflarımıza her zaman yardımcı olmaya hazırız." diye konuştu.

        Gülbeyaz Togay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ferizli'de bayanlar üzerine küçük bir terzi dükkanım vardı ve yaptığım görüşmelerden sonra ilk etapta 20 kişinin çalışabileceği bir atölye açmaya karar verdim ve yetkililerin desteğiyle atölye açtık. Hedefimiz yeni yılda 50 kişiye iş istihdamı sağlamak." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler