Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, "Karapürçek ilçemize 33 milyon liralık yatırım yaparak 128 kilometre içme suyu hattı, 80 kilometre kanalizasyon hattı ve 4 kilometre yağmursuyu hattı inşa edeceğiz. Hayırlı olsun." dedi.

        Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karapürçek'te hayata geçirilecek yeni içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içinden başlayacağını söyledi.

        Karapürçek'i sağlam altyapı ile buluşturacak projenin ihalesini gerçekleştirdiklerini anımsatan Keleş, "Şu anda ihale sonuçlandı. İnşa çalışmaları için hazırlıklar sürüyor. İnşallah çok kısa süre içinde projemizde çalışmalara başlayacağız. Şehrimize ve Karapürçekli hemşehrilerimize hayırlı olsun." diye konuştu.

        Keleş, proje ile Karapürçek'i sağlam altyapı ile buluşturacaklarını dile getirerek, "Şehrimizin altyapı geleceğini garanti altına almak için hayata geçirdiğimiz projelerde çalışmalar 16 ilçede devam ediyor. Şimdi de benzer bir projeyi Karapürçek ilçemiz için hayata geçiriyoruz. İlçemize 33 milyon liralık yatırım yaparak 128 kilometre içme suyu hattı, 80 kilometre kanalizasyon hattı ve 4 kilometre yağmursuyu hattı inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler