Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Isparta'nın Eğirdir ilçesinde düzenlenen Altın Elma Optimist Yelken Yarışı sona erdi.

        Federasyonun, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla düzenlendiği ve 120 sporcunun katıldığı yarışlar 3 gün sürdü.

        Organizasyonda 5 yaş kategorisinde Adana Yelken Kulübünden Necat Yalçın, 6 yaş kategorisinde İskenderun Yelken Kulubünden Aras Çınar, 7 yaş kategorisinde Bodrum Yelken Kulubünden Poyraz Eroğlu, 10 yaş kategorisinde Göcek Yelken Kulübünden Ömer Turgut ve 11 yaş kategorisinde Urla Yelken Kulubünden Sarp Namdar birinci oldu.

        Yarışların ardından düzenlenen törende, Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş ve Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, dereceye girenlere ödüllerini verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler