Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Muğla'nın Datça ilçesinde sahil güvenlik ekipleri, gemide kalp krizi geçiren yabancı uyruklu bir kişinin tıbbi tahliyesini yaptı.

        Alınan bilgiye göre, Datça Limanı önlerinde bulunan ‎Kanada bayraklı özel bir teknede yabancı uyruklu bir kişinin kalp krizi geçirdiği ve tıbbi tahliyesine ihtiyaç ‎olduğu ihbarı üzerine, sahil güvenlik ekipleri çalışma başlattı.

        Datça'da konuşlu bulunan sahil güvenlik botu, tıbbi tahliye faaliyetinin emniyetli şekilde yapılması için sağlık personelini de alarak bölgeye hareket etti.

        Sahil güvenlik botuna alınan yabancı uyruklu kişi, sağlık personeli ‎nezaretinde 15 dakika içerisinde tekneden tahliye edilerek Datça Limanı'nda bekleyen 112 ‎Acil Servis ambulansı personeline teslim edildi. Yabancı uyruklu kişi, Datça Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler