Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde cumhuriyetin kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla "15 Temmuz Şehitleri anısına" resim sergisi açıldı.

        Sergiyi gezen Kaymakam Ali Altınkaynak, öğrencilerin 15 Temmuz hain kalkışma sonrası yüreklere düşen acıları ve şehitleri resimlere taşımaları ve bir şeyleri resim dili ile anlatmaları, ülkemizin yükselişini çekemeyen şer odaklarına bir cevap olduğunu söyledi.

        Altınkaynak, "Bu millet için canlarını feda eden şehitlerimize minik yüreklerce verilen değeri bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. 'Su uyur düşman uyumaz' bilincini asla aklımızdan çıkarmadan her saniye uyanık olmaya gençlerimizle, vatandaşlarımızla devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

        Açılışa, Kaymakam Ali Altınkaynak, Belediye Başkanı Mustafa Çibik, Cumhurıyet Başsavcısı Emre Karaman, daire amirleri, AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler