Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 3 askerden biri olan Piyade Uzman Çavuş İsmail Koç'un, Ankara'nın Haymana ilçesindeki ailesine acı haberi ulaştı.

        Dağlıca bölgesindeki Hisar Dağı'nda terör örgütü PKK'ya yönelik devam eden operasyonlarda güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Koç'un annesi Halime ve babası Selahattin Koç'a acı haberi, jandarma yetkililerince sağlık görevlileri eşliğinde verildi.

        Haberin ardından şehidin yakınları, Haymana ilçesinde bağlı Yaprakbayırı Mahallesindeki aileye taziye ziyaretinde bulundu.

        Şehit Piyade Uzman Çavuş Koç'un cenazesinin, yarın Haymana'nın Yaprakbayırı ilçesinde düzenlenecek törenle toprağa verilmesi bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler