Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Hizmetleri götürürken belli bir adalet çizgisi içerisinde götürüyoruz. Amacımız bu şehrin her köşesine hizmet etmek. Bu şehir bizim evimiz. Evi korumak da görevimiz." dedi.

        AK Parti Serdivan İlçe Danışma Toplantında konuşan Toçoğlu, 16 ilçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Serdivan'ın nüfusunun 121 bin olduğunu dile getiren Toçoğlu, "Arkadaşlarımızın çalışmaları, vatandaşlarımızın ilgisi Serdivan için önlenemez bir yükselişi de beraberinde getiriyor. Ancak biz görev yaparken herhangi bir ilçeyi gözeterek görev yapmıyoruz. Benim belediyem yok. 16 ilçe belediyesi benim belediyem. Hizmetleri götürürken belli bir adalet çizgisi içerisinde götürüyoruz. Son dönemde altyapı yatırımları hariç Serdivan’a yaptığımız yatırım 15 milyon civarındadır." diye konuştu.

        Toçoğlu, Serdivan'ın gelişmeye müsait bir ilçe olduğunu beli̇rterek, "Dolayısıyla bu konuları çok fazla dert etmeye gerek yok. Kütüphanenin Serdivan'dan ziyade şehre kazandırılması önemli. İlk yatırım planına alınmazsa, bu işler uzuyor. Bu konuda ivedi hareket edildi. İlçe Başkanımız Osman Çelik’e teşekkür ederiz. Gerçekten belediye başkanımızla büyük bir uyumla bugüne geldiler. Partinin koyduğu bir 3 dönem kuralı var. Her şeyin hayırlısını temenni etmek lazım. Yolu açık olsun." şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler