Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN (AA) - Kurucaşile ilçesinde etkili olan sağanak dolayısıyla meydana gelen toprak kayması, Bartın-Kurucaşile karayolunun kapanmasına neden oldu.

        İki gün önce başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak nedeniyle Bartın-Kurucaşile karayolu Curunlu mevkisinde toprak kayması yaşandı. Yolu kapatan toprak, Karayolları ekipleri tarafından temizlenmeye başladı.

        Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aynı bölgede daha öncede heyelan yaşandığını söyledi.

        İlçeye şuan ilden ulaşımın sağlanamadığını belirten Sayın, şunları kaydetti:

        "Son iki gündür yağışlar devam ediyor. Yağışlar nedeniyle Curunlu mevkisinde toprak kayması nedeniyle heyelan meydana geldi. Bartın'da 13 Ağustos'da yaşanan selde aynı mevkide heyelan meydana gelmişti. Karayolları ekipleri daha önce burada yolu genişletme çalışmaları yapmıştı. Fakat son iki gündür bölgeye yağan yağmur nedeniyle aynı mevkide yine toprak kayması oldu. Karayolları ekipleri yolu açma çalışmalarına devam ediyor. Bu gece yol ulaşıma açılır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler