Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'da yaplan operasyonlarda 163 litre alkollü içki, 8 bin 722 litre madeni yağı karışımı petrol ürünü ele geçirildi, 4 kişi hakkına işlem yapıldı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Pamukova ilçesinde alkollü içki kaçakçılığı ile mücadele kapsamında restoran olarak faaliyette bulunan bir işletmeye operasyon düzenlendi. Operasyonda bandrolsüz olduğu tespit edilen 229 şişe içerisinde toplam 163 litre kaçak alkollü içkiye el konuldu. Olayla ilgili 2 şüpheli hakkında adli soruşturma başlatıldı.

        Ayrıca, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan araştırma sonucu yine Pamukova ilçesinde akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele kapsamında madeni yağ satışı yapan bir işletmede, yağ karışımı petrol ürününün, kurulan bir düzenekle, tır aracına ikmal yapıldığı tespit edildi.

        Yapılan operasyonda, kurulan düzeneklere ve 8 bin 722 litre madeni yağı karışımı petrol ürününe el konuldu. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli hakkında adli soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler