Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü öğrencileri, Sinanköy Kalesi, Lalapaşa Dolmenleri ve Mimar Sinan Su Yollarında teknik incelemede bulundu.

        Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi Müdürü Hakan Akıncı eşliğinde gerçekleşen gezide öğrenciler, Lalapaşa ilçesinde bulunan tarihi alanlar hakkında bilgi aldı.

        Akıncı, yaptığı açıklamada, gezinin öğrenciler açısından çok faydalı geçtiğini belirtti.

        Tarihi alanların yerinde incelenmesinin öğrenciler açısından önemli olduğunu ifade eden Akıncı, inceleme gezilerinin süreceğini kaydetti.

        Dolmene öğrencilerle birlikte gelen Lalapaşa Belediye Başkanı Bülent Şahinşah da, dolmenin kazıldığı günden günümüze kadar geçen süreç hakkında öğrencilere bilgi verdi ve Trakya Üniversitesi Rektörü Erhan Tabakoğlu’na bölge turizmine katkılarından dolayı teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler