Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından askere giden gençlere içinde çeşitli bakım malzemelerinin bulunduğu çanta hediye edildi.

        Belediyeden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin askere gidecek Mehmetçik adaylarını unutmadığı belirtildi.

        Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğünün vatani görevlerini yapmak için birliklerine giden Mehmetçiklere, asker çantası ve eşya desteği sağladığı kaydedildi.

        Asker adaylarına dağıtılan çantaların içinde, öncelikli ihtiyaçlarını karşılayacak eşyaların bulunduğu bildirildi.

        Açıklamada, şunlara yer verildi:

        "Antalya, Muratpaşa, Döşemealtı, Kumluca, Finike, Elmalı, Korkuteli, Gündoğmuş, Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde askere uğurlanan bin Mehmetçik'e çantaları verildi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince hazırlanan çantalarda, asker adaylarının öncelikli ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla, tıraş bıçağı, diş fırçası, diş macunu, çorap, iç çamaşırı, tıraş köpüğü, ayakkabı boyası ve Türk bayrağı bulunuyor."

        Asker adayları ve ailelerinin, Büyükşehir Belediyesinin çanta desteği için yetkililere teşekkür ettiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler