Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BATMAN (AA) - Sason Güvenlik Korucuları Derneği 15 Temmuz gazisi Ayhan Taşdemir'i baba evinde ziyaret etti.

        Taşdemir'i ziyaretinde konuşan Güvenlik Korucuları Derneği Başkanı Cahit Taşdemir, ülkenin 15 Temmuz'da büyük bir sınavdan geçtiğini belirtti.

        15 Temmuz'da yaşananların kabul edilebilir bir tarafı olmadığını ifade eden Taşdemir, şunları dile getirdi:

        "Yıllarca ülkenin göz bebeği olan silahlı kuvvetlerinin ve emniyet teşkilatının içine gizlenmiş bir avuç hainin kendi milletine bu derecede acımasızca saldıracağına hiç kimse inanmazdı. Maalesef 15 Temmuz'da benim gibi birçok vatandaşımız hayal kırıklığına uğramıştır. Ülkenin birliğine ve beraberliğine kasteden her türlü terörist hak ettiği cezayı er geç bulacaktır. Biz güvenlik korucuları olarak ülkemizi kanımızın son damlasına kadar savunmaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile gerçek kahramanlar olan 15 Temmuz şehitlerimizi minnetle yad ediyor, şanlı gazilerimizi kutluyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler