Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik'in basın sözcüsü Mustafa Özyanık, hafta sonu sahalarında şampiyonluk yolunda önemli rakiplerinden biri olan Zağnosspor'u konuk edeceklerini ve bu maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

        Özyanık, yaptığı yazılı açıklamada, 'Karadeniz derbisi' diye nitelendirdikleri maça büyük önem verdiklerini, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu ifade etti.

        Kendi sahalarında en son oynadıkları Yenimahalle Belediyespor maçında aldıkları mağlubiyeti unuttuklarını vurgulayan Özyanık, şunları kaydetti:

        "O maçın ardından Eskişehir deplasmanında rahat bir galibiyet aldık. Şimdi Zağnosspor maçına konsantre olduk. Ligde şampiyonluk yolunda önemli rakiplerimizden biri olan Zağnosspor'la yapacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Biliyoruz ki bu maçtan iki puanla ayrılırsak şampiyonluk yolunda rakibimiz karşısında önemli bir avantaj sağlayacağız. Bu karşılaşmayı kazanmamızda en büyük etkenimiz ve destekçimiz seyircilerimizi her zaman olduğu yanımızda görmek istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler