Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde yapımı tamamlanan halı saha, düzenlenen törenle hizmete girdi.

        Açılışta konuşan Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Şuhut'ta ciddi hizmetlerin kazandırıldığını belirtti.

        İlçede güzel hizmetler yapıldığını dile getiren Kaymakam Görükmez, şöyle konuştu:

        "Gerek spor alanında olsun, gerek eğitim yatırımları, gerek sağlık yatırımları olsun. Fakat ihtiyaçlar bitmiyor. Eski görev yerlerimden birinde benden önceki çalışan arkadaşlar 'Kaymakam bey biz genel olarak işleri bitirdik' demişlerdi. Ben o sözlerin üzerine 30 okul daha yaptım oraya mesela. İhtiyaçlar her geçen gün artıyor. Gerekli görmediğiniz bir takım şeyler zamanla ihtiyaç haline geliyor. Ben tekrar bu spor tesisin tüm ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum."

        Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ise, Şuhut Belediyesi olarak spora yönelik birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ve gerçekleştirmeye de devam etiklerini söyledi.

        Sağlıklı bir gelecek için spora büyük önem verdiklerini belirten Bozkurt, şunları kaydetti:

        "Bu yönde çalışmalarımızın bir kısmı tamamlandı bir kısmı da devam ediyor. Bugün açılışını yapacağımız tesis arsa bedeli hariç 700 bin Türk lirası maliyetle ilçemize kazandırıldı. Bu bedelin 300 bin Türk lirası Spor Toto Teşkilatınca yapılan desteklemeden karşılandı. Bu tam donanımlı spor kompleksinin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle bugün burada aramızda bulunan Şuhut Belediye Hisar Spor sporcu, teknik heyet ve yöneticilerini de tebrik ediyorum. Bu sezon BAL’da mücadele eden takımımızı gelecek sezon 3. Lig'de görmek istiyoruz."

        Törene, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ümit Şevik, İlçe Emniyet Müdürü Emin Topçu, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Tuncer, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Gültekin Özdemir protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler