Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Akyurt Belediyesi ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasındaki protokol kapsamında düzenlenecek uygulamalı girişimcilik kursları 7 Kasım Pazartesi günü başlayacak.

        Akyurt Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, KOSGEB kursları için başvurular 1 Kasımdan itibaren alınmaya başladı.

        30 kişilik sınıflarla haftada 4 gün yapılacak ve 7 Kasım Pazartesi günü başlayacak kurslar, 2017 yılının Şubat ayına kadar devam edecek.

        Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, konuyla ilgili açıklamasında, her alanda vatandaşın yanında olduklarını ifade ederek, "KOSGEB ile yaptığımız anlaşma ile girişimcilik yapmak isteyen, kendi işini kurmak isteyen vatandaşlarımız için kurslar açılıyor." değerlendirmesinde bulundu.

        Kursların sonunda iş projelerini KOSGEB'e sunan girişimcilerden projesi kabul edilenlerin, hibe ve faizsiz kredi hakkı kazanacağına işaret eden Ayantaş, "Geçtiğimiz yıllara göre katılım bu yıl oldukça fazla. Bu da bizim vatandaşlara yol gösterme ve iş kurma konularında yardım etmek adına ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler