Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın Büyükorhan ilçesine bağlı dağ köylerinin kullandığı yolda asfalt çalışmaları tamamlandı.

        Geçtiğimiz Şubat ayında başlatılan çalışmalar kapsamında, Zaferiye, Danaçalı, Elekçalı, Sarnıç, Örencik ve Düğüncüler mahallelerinin kullandığı yoldaki asfaltlama çalışmaları sona erdi.

        Konuyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, seçim döneminde Büyükorhan'ın değişeceğini söylediklerini hatırlattı.

        Bu değişimin ilçe merkezinden köy yollarına kadar her alanda görüldüğünü kaydeden Başkan Taş, şöyle konuştu:

        "Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükorhan yollarını 2016 yılı programına almıştı. Bu program çerçevesinde geçtiğimiz Şubat ayı sonlarına doğru ilçemize bağlı 6 mahallenin kullandığı 30 kilometrelik yolda çalışmalar başlamıştı. Bu yollar yeterli ödenek olmadığı gerekçesiyle özel idare tarafından bir türlü yapılamamıştı. Şimdi Büyükşehir Belediyemiz geldi ve çalışmaları tamamlayarak yollarımızı yaptı. Böylece 4 metre genişliğindeki yol 8 metreye kadar genişletildi. Sıcak asfalt, sathi kaplama ve kaldırım düzenlemeleriyle birlikte yollarda 31 milyon liralık yatırım yapıldı. Yollara 30 bin ton sıcak asfalt döküldü."

        Bu yatırımları kendi bütçeleriyle yapmalarının mümkün olmadığını belirten Taş, ilçelerine katkılarından dolayı Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanına teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler