Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Türk Kızılayı Ferizli Şube Başkanı Ali Tenha, Ferizli Şehit Hakan Bayram Anadolu Lisesinden öğrencilere çalışmaları hakkında bilgi verdi.

        Tenha, toplantının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilere Türk Kızılayı'nın kuruluşundan itibaren yaptığı çalışmaları anlattıklarını belirtti.

        Kan bağışının önemine değinen Tenha, şunları söyledi:

        "Öğrencilere, evlerine gittiklerinde öğrendikleri bilgileri ailelerine anlatmalarını söyledik. Her insana her an kan lazım olabilir. Doğal afetlerde, depremlerde, kazalarda hastanelerde ilk istenilen kandır. Vatandaşlarımızın bu konularda duyarlı olmaları gerekiyor. Kan vermek insanın hayatını gençleştirir. Dernek olarak genel merkezimizin talimatları doğrultusunda vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler