Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Uşak Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen huzur operasyonlarında gözaltına alınan 154 kişiden 46'sı tutuklandı.

        Uşak Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Huzur 64" ismi verilen operasyonda, haklarında yakalama kararı bulunan 154 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

        Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 46'sı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Ayrıca, KOM ve Uyuşturucu Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan 8 ayrı operasyonda 13 kişi gözaltına alındı, 7 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

        Operasyonlarda, 281 bin 700 paket kaçak sigara, 54 kilo 320 gram esrar ve 47 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

        Açıklamada, ilin güvenliği ve halkın huzurunu sağlamaya yönelik güvenlik tedbirlerin ve uygulamaların arttırılarak devam edeceği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler