Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Belediyesi tarafından hazırlanan "Sanat Atölyeleri Projesi" başlayacak.

        Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, kültür ve sanat etkinliklerine önem verdiklerini bildirdi.

        Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yürütülecek proje kapsamında çocuk ve yetişkinlere yönelik, diksiyon ve tiyatro, drama ve kukla eğitimleri verileceğini belirten Kesimoğlu, eğitimlerin 13 Kasım'da başlayacağını kaydetti.

        Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek eğitimlerin yaklaşık 6 ay süreceğini aktaran Kesimoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

        "Mutlu bir gelecek, Kırklareli’de yeşerecek sloganıyla yeni bir projeye başlıyoruz. Çocuklar ile yetişkin bireyleri kapsayan projede 16 yaş ve üzeri kişilere ‘’Diksiyon ve Tiyatro Eğitimi’’ 6-10 yaş arası çocuklara ‘’Drama Eğitimi’’, 5-9 yaş arası çocuklara ise ‘’Kukla Atölyesi’’ eğitimi ücretsiz verilecek. 6 ay sürecek eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlarımızın 11 Kasım Cuma gününe kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekiyor. Kırklareli’nin kültürel ve sosyal anlamda daha ileriye taşınması için projeler üretiyoruz. Bu proje ile çocuklarımızın bakış açısını geliştirmeye, yeteneklerini ortaya çıkarmaya, gelişimlerine yardımcı olmaya çalışacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler