Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaevli, Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden Bülent Ecevit'in ölümünün 10. yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

        Karaevli mesajında, Ecevit'in Türk siyasi tarihinin en önemli isimlerinden biri olduğunu belirtti.

        Ecevit'in şair, yazar ve düşünür kimliğiyle de ön plana çıkan bir siyasetçi olduğunu aktaran Karaveli şunları kaydetti:

        "Türk siyasetinin ölümsüz isimlerinden eski başbakanlarımızdan, halkın Karaoğlan'ı Bülent Ecevit'in aramızdan ayrılışının 10. yıl dönümü. Şair, yazar, tarihçi ve düşünür kimliğiyle Türk siyasi tarihinin en önemli ve en özgün siyaset adamlarından biri olan Bülent Ecevit, demokrasinin gelişmesinde önemli katkılarda bulunarak adını unutulmaz kılmıştır. 20. yüzyıla damgasını vuran, Kıbrıs Barış Harekatının mimarı, değerli devlet adamı Bülent Ecevit'i vefatının 10. yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyorum."

        - Ergene'de yol yapım çalışmaları devam ediyor

        Ergene Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

        Ergene Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, ilçe genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

        Açıklamada, ilçe belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edileceği kaydedildi.

        - Gökmen'den, Uyan'a Ziyaret

        Türk Kızılay'ı Marmaraereğlisi Şube Başkanı Muhammed Gökmen, ilçe belediye başkanı İbrahim Uyanı makamında ziyaret etti.

        Marmaraereğlisi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Gökmen'in ilçede yapılan çalışmalar hakkında Başkan Uyan'a bilgi verdiği belirtildi.

        Açıklamada, Başkan Uyan'ın Gökmen'e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını dilediği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler