Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY(AA) - Hatay'ın Hassa ilçesinde beraber yaşadığı Suriyeli kadın ve 2 yaşındaki kızını öldürdükten sonra intihar ettiği ileri sürülen kişi ve ailesi, Kırıkhan'da toprağa verildi.

        Hassa'nın Aktepe Mahallesi'ndeki evlerinde ölü bulunan İsmail Batan (38) ve beraber yaşadığı Havin Abir Muhammed (25) ile 2 yaşındaki kızları Rojin Batan'ın Hassa Devlet Hastanesindeki cenazeleri, otopsi için Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

        Burada ön otopsileri tamamlanan aile fertlerinin cenazeleri, ardından Kırıkhan'ın Camızlı Kışlası Mahallesi'nde toprağa verildi.

        Yapılan ön otopside, babanın başından tüfekle vurulduğu, anne ve kızının ise vücutlarında yara izine rastlanılmadığı değerlendirildi.

        Anne ve kızının, ağızlarından köpük gelmesi üzerine zehirlenme ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

        Anne ve kızının kesin ölüm nedenlerinin adli tıp kurumundan gelecek otopsi sonuçlarıyla netleşeceği bildirildi.

        Dün yaşanan olayda, Batan'ın beraber yaşadığı Abir Muhammed ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı, tartışması sonucu çıkan kavgada evdeki tüfekle Abir Muhammed'i ve 2 yaşındaki kızı Rojin'e ateş ettikten sonra aynı silahla intihar ettiği iddia edilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler