Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UŞAK (AA) - Uşak Üniversitesi İletişim Topluluğu tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali'nde yarışacak kısa filmler için başvurular başladı.

        İletişim Topluluğundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Uşak Üniversitesi'nin destekleriyle düzenlenen festivalin kısa film yarışmasına katılmak için başvuru 5 Aralık'ta sona erecek.

        Sinemaseverlerden ilgi gören ve bu yıl üçüncüsü düzenlenen festivalin, özgün isimleri sinema sektörüne tanıtmak, Uşak Üniversitesi öğrencilerinin sinema kültürlerinin gelişmesine katkıda bulunmak, sinemanın yeni ve nitelikli ürünlerini izleyiciyle buluşturmak ve sinema endüstrisinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği bildirildi.

        Kısa film yarışmasına katılım için başka festivallere katılmış ya da ödül almış olmak engel teşkil etmiyor.

        Katılımcıların, festivalin "http://usakfilmfest.wixsite.com/ukdff" adresli web sitesinde yer alan festival yönetmeliğini dikkate alarak başvuru formunu ve formda istenen tüm materyalleri 5 Aralık'a kadar "usakfilmfest@gmail.com" mail adresine göndermeleri gerekiyor.

        Ön jürinin değerlendirmesi sonucunda yarışmaya kabul edilen filmler, 12-13-14 Aralık tarihlerinde ana jürinin karşısına çıkacak.

        Yarışma sonucunda, en iyi kurmaca, en i̇yi deneysel, en i̇yi canlandırma, en i̇yi belgesel ve en i̇yi oyuncu dallarında çeşitli ödüller verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler