Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN (AA) - Aydın'da geçen "Kaybolan Hayatlar" filminin Germencik ilçesinde çekimlerine başlandı.

        Filmin yönetmenliğini ve yazarlığını yapan Barış Demirkaya gazetecilere yaptığı açıklamada, filmin çekimlerine Kızılcapınar Mahallesinde başladıklarını, mahallenin eski dokusunu kaybetmemesinden dolayı burayı tercih ettiklerini söyledi.

        Demirkaya, "sosyal dram" türünde çekecekleri filmin yaklaşık 110 dakika olacağını belirterek, "Filmin toplum ve kitleleri ilgilendiren bir hikayesi var. Barış ve kardeşlik temasıyla yola çıktık. Bunun üzerine gerçek bir hikayeden uyarladığımız bir senaryo çekimlerine dün başladık. Yaklaşık bir hafta 10 gün çekimlere devam edeceğiz. Filimde tüm rollerle birlikte 80-100 kişi yer alacak." dedi.

        - "Ölmedim, yaşıyorum"

        Filmde "Berber" rolünü oynayan tiyatro ve sinema sanatçısı Uğurtan Sayıner ise sosyal medyada kendisi hakkında öldüğü yönünde yazılanlardan dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, "Öncelikle insanlara ölmediğimi burada olduğumu söylemek istiyorum. Çünkü her ay benim bir ölüm haberim çıkıyor sosyal medyada. Ben ölmedim yaşıyorum. Şimdide buradayım. İnşallah çok güzel bir film olacak bu. Burada olmaktan da çok onurluyum. Ama insanlar bilsinler ki ben yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

        Sayıner, şöyle devam etti:

        "Filmde berber rolünü oynuyorum. Hiç anlamadığım bir meslek ama nasıl becereceğimi bilemiyorum. İsterdim ki burada balıkçı rolünde olayım ama dostlarım beni yormamak adına bu rolü uygun görmüşler. Boynumuz kıldan ince, filmlerde oynamak için ölene kadar devam edeceğim. Önceliğim tiyatro, filmcilik ikinci planda. Böylece bütün Anadolu'yu dolaşıyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler