Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - Hacılar Belediyesi, Orta ve Yukarı mahallelerde planlanan kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla toplantı düzenledi.

        Hacılar Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm çalışmalarının uzun ve zorlu bir süreç olduğunu, yaklaşık bir buçuk yıldır gece gündüz çalışarak bu zorlu sürecin ilk bölümünü tamamladıklarını söyledi.

        Kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Ekici, "Geldiğimiz bu noktada artık iş, anlaşmalara kaldı ve bu anlaşmaları da kırmadan, dökmeden, belediyemiz menfaati için değil, sizlerin menfaatini düşünerek hareket edeceğiz. Sizlerin rahatı, huzuru ve mutluluğu her şeyden önce geliyor. Amacımız sizlere şeffaf bir proje sunarak birlikte Hacıların modern geleceğini oluşturmaktır." dedi.

        AFAD olarak halkı bilinçlendirmek ve doğal afetlerden sonra oluşabilecek psikolojik etkileri azaltmak için eğitim programları düzenlediklerini belirten Genç, "Devletimiz de afetlere dayanıksız olduğu için zarar görebilecek konutları daha güvenli bir yaşam alanı haline getirmek için kentsel dönüşüm yasasını çıkarttı." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler