Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ORDU (AA) - Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu, Ordu’nun eğitim kalitesinin artması için ellerinden ne geliyorsa yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

        Gençoğlu, Korgan ilçesini ziyaret ederek, Korgan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen programda, okul müdürleriyle bir araya geldi.

        Toplantıda okul müdürleri, istek ve taleplerini dile getirdi.

        Gençoğlu, toplantının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ordu'ya eğitim anlamında ciddi yatırımlar yaptıklarını söyledi.

        Okul yönetimlerinin istek ve taleplerini dinlemek için toplantı düzenlediklerini ifade eden Gençoğlu, şunları kaydetti:

        "Korgan'daki okullarımızın genel durumu ve ihtiyaçları üzerine bir toplantı yaptık. Milli Eğitim Bakanlığı olarak okullarımıza ne tür katkı sağlayabiliriz üzerine istişare ettik. Çok verimli geçen toplantıda notlarımızı aldık. Sorunları bakanlık olarak elimizden geldiği ölçüde çözmeye çalışacağız. Bizler Ordu'nun eğitim kalitesinin artması için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret ediyoruz."

        Toplantıya, Korgan Kaymakamı Faruk Doğru, Korgan Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, Kumru Milli Eğitim Müdürü Suat Evin, Çatalpınar Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kına, Çamaş Milli Eğitim Müdürü Yusuf Beyazpınar ile okul müdürleri, öğretmenler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler