Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından, Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 2016 sezon finali Kaynaşlı'da yapılacak.

        Federasyondan yapılan açıklamaya göre, şampiyona 12-13 Kasım tarihlerinde Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nde yer alan iki adet yüksek atlayışlara imkan tanıyan, bin 425 metre uzunluğundaki parkurda gerçekleştirilecek.

        Birçok ilden 100'ün üzerinde sporcunun katılması beklenen şampiyonanın finali 12 Kasım Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayacak. 14 rampadan oluşan motokros ve bin 600 metre 20 figürden oluşan ekstrem test etaplarında endurocular zorlu engelleri aşmaya çalışacak.

        Açıklamada ayrıca, sporcuların 13 Kasım Pazar günü Kaynaşlı'nın ormanlarla kaplı dağları ve vadilerinden oluşan özel ve ara etaplarda doğayla mücadele edeceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler