Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Türkiye Satranç Federasyonu Hatay Temsilciliği tarafından Hassa ilçesinde, "15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Günü Satranç Turnuvası" düzenlendi.

        Satranç Federasyonu Kırıkhan Temsilcisi ve turnuva Başhakemi Ersin Aladağ, Hassa Hatsaş Ortaokulunda düzenlenen turnuvaya, 108 öğrencinin katıldığını belirtti.

        İlkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvanın, 15 Temmuz'da hayatını kaybeden şehitler için yapıldığını ifade eden Aladağ, turnuvaya katılanların 15 Temmuz demokrasi şehitleri ve gazileri adına açılan banka hesaplarına 10'ar lira yatırdığını kaydetti.

        Aladağ, turnuvada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği etkinliğin ilerleyen günlerde il genelinde yapılacağını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler