Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Yığılca Belediyesi tarafından taş duvar örme çalışmalarına başlandı.

        Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede geçmiş dönemde 5 kilometrelik bir duvar çalışmalarının olduğunu ve bunun vatandaşlar tarafından beğenildiğini söyledi.

        Şu an yapılan çalışmaların ikinci etabında olduklarını vurgulayan Yiğit, "Şu anki çalışmalarımız ikinci aşama. Niyetimiz 10 kilometre üzerinde bir çalışma yapmak. Aynı zamanda birçok atıl alan kazanıyoruz. Çalışmalarımızın bittiği bölgelerde çevre düzenlemeleri yapacağız. Oyun alanları, yaşam alanları kısacası göz kamaştırıcı güzellikleri insanımıza sunacağız." dedi.

        Önümüzdeki yılın mart ve nisan aylarında yepyeni bir Yığılca görüleceğini ifade eden Yiğit, "İlçemiz bölgenin parlayan bir yıldızı olacak. Ne kadar güzellik varsa insanımıza sunmaya çalışıyoruz. En zor projelerimizi tamamlamak üzereyiz. Yığılca’yı bundan böyle güzel günler bekliyor." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler