Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından başlatılan "Trafik Kurallarını Öğreniyorum" Projesi kapsamında öğrencilere trafik kurallarını anlatan boyama kitabı dağıtıldı.

        Sivas Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında Mimar Sinan İlköğretim Okulunda düzenlenen törende konuşan Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, insan hayatı için trafik kurallarının çok önemli olduğunu belirtti.

        Trafik sorunlarına dikkati çekmek adına Belediye Başkanı Sami Aydın’ın katkılarıyla trafik kurallarını anlatan bir kitap hazırladıklarını aktaran Özaydın, bu kitabın ilkokul 1. sınıf öğrencilerine dağıtmaya başladıklarını ifade etti.

        Okul Müdürü Mustafa Mutlu ise en iyi yollar ve arabalar yapılsa bile insanları trafik kuralları konusunda eğitmeden trafik sorununa çare bulunamayacağını belirterek, "Trafik çilesinin bitmesi için eğitim şart. Sayın Belediye Başkanımız Sami Aydın tarafından başlatılan projeyle birinci sınıf öğrencilerimize trafik boyama kitabı dağıtıldı. Bu özel hizmetinden dolayı Başkanımız Sami Aydın ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

        Konuşmaların ardından Özaydın, Ulaşımdan Sorumlu Başkan Danışmanı Erdoğan Yuvacı, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mehmet Kaynar ve Mutlu tarafından öğrencilere boyama kitabı ve boya kalemi dağıtıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler