Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Altındağ Belediyesi ve KOSGEB ortaklığıyla düzenlenen, bu ay başlayacak girişimcilik kurslarıyla, Altındağlı kadınların iş hayatına daha aktif katılımı amaçlanıyor.

        Altındağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 32 saatlik girişimcilik eğitimi için kadınlar ilk olarak çeşitli testlere tabi tutulacak. Girişimcilik değerlendirmelerinin yapılacağı bu testler sonrasında uygun görülen kadınlar, mülakata girmeye hak kazanacak.

        Kadınlar, bu ay başlayacak eğitimi tamamladıktan sonra iş kurmak istediklerini beyan eden bir raporu dosya halinde KOSGEB'e sunacak. İlk etapta iş yeri açmak isteyen kadınlara proje kapsamında danışmanlık hizmeti de verilecek.

        Altındağ Belediyesine bağlı tüm kadın eğitim kültür merkezlerinden 100 üyenin katılabileceği eğitimlerle kadınların kendi işletmelerini kurması amaçlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler