Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel Kadın Kollarınca diksiyon ve el sanatları kursu açıldı.

        Karamürsel CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Eraslan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından CHP ilçe binasında açılan diksiyon ve el sanatları kursları başladı.

        Eraslan, yaptığı konuşmada, düzgün bir Türkçe ve etkileyici bir konuşmanın amaçlandığı diksiyon dersini Tülay Üstüntetik, el sanatları eğitiminin ise Nurten Akpolat, Nurten Pembe, Hale Yazar ve Emel Kabataş tarafından verildiğini belirtti.

        "Etkili söz söylemek için en iyi çözümün diksiyon olduğu düşüncesiyle yola çıkan Karamürsel CHP'li kadınların bünyesinde sürdürdüğü diksiyon ve el sanatları derslerine, her meslek grubu ve her yaştan katılım oluyor." diyen Eraslan, şunları söyledi:

        "Alanında deneyimli kişiler tarafından derslerde, kişinin kendini daha iyi ifade edebilmesi için sözcüklerin kullanımı, dilimizin sesleri ve özellikleri, artikülasyon çalışmaları, konuşma dilinin kendine özgü kuralları, doğru vurgu ve metin üzerinde uygulama, doğru tonlama ve telaffuz kuralları, bilgi ve birikimini doğru ve güzel konuşmayla karşısındaki kişi ya da topluluğa aktarmak isteyenler ve el becerilerini daha da geliştirmek isteyen açılan bu kurslar ücretsiz olarak veriliyor. Kurslarına katılmak isteyen Karamürselli bütün kadınlarımıza kapımız açık."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler