Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOLU (AA) - TEM Otoyolu'nun Gerede gişeleri Karabük istikameti, üst yapı çalışması nedeniyle 15 gün süreyle ulaşıma kapatıldı.

        Bolu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, otoyolun Gerede-Karabük bağlantı yolunda üst yapı yenileme çalışmalarının başlatıldığı ifade edildi.

        Açıklamada, söz konusu çalışmalar nedeniyle Karabük-Gerede istikametinin ulaşıma kapatılarak, trafik akışının Gerede-Karabük istikametinden çift yönlü olarak verilmeye başlandığı kaydedildi.

        Otoyolun bağlantı yolunda gerçekleştirilen üst yapı çalışmalarının bugünden itibaren 23 Kasım Çarşamba gününe kadar devam edeceğinin belirtildiği açıklamada, yolun kapatıldığı kesimlerde trafiğin kontrollü olarak verileceğinden, sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uyması ve dikkatli olması gerektiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler