Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Akseki Belediye Meclisi'nin kasım ayı toplantısı yapıldı.

        Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal başkanlığında toplanan Akseki Belediye Meclisi, başkanlık tekliflerini ele aladı.

        Uysal, meclis toplantısının açılışında, meclis üyelerine ilçede devam eden çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

        TOKİ konutlarının inşaatının hızla ilerlediğini, çeşitli noktalarda da yol yapım ve altyapı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Uysal, "Karayolları tarafından Akseki Kavşağı'ndan itibaren yapılmakta olan yol düzenleme çalışmalarının sıcak asfaltı tamamlandı. Refüj ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Akseki içinde ise bazı cadde ve sokakların elektrik hatları yer altına alınıyor. Stadyum'da yenileme çalışmaları sürüyor." diye konuştu.

        Uysal ayrıca, Cumhuriyet Meydanı Projesinin tamamlanmak üzere olduğunu, Rasih Kaplan Parkı'nın düzenleme çalışmaları kapsamında ise restoran ve kafe yapım işinin sürdüğünü kaydetti.

        Meclis toplantısında daha sonra Hocaköy ve Taşlıca mahallelerinde mülkiyeti belediyeye ait taşınmazların satışına ilişkin teklifler, imar komisyonuna sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler